Melia Hotels - Find your hotel and book online | Official website.

Nuove aperture

Meliá Durres Albania

Welcome to paradise on the Albanian coast. Every detail of the hotel has been designed to ensure you never want to return home. The perfect ambience to ensure your holidays on the Albanian coast will be absolutely perfect. Discover the most exceptional facilities and the most exclusive services.

Paradisus Salinas Lanzarote

Një hotel që përqafon të gjithë bukurinë e Lanzarote. Ky hotel për të rriturit vetëm në Ishujt Kanarie është një "Destination Inclusive® Luxury Resort", një koncept novator gjithëpërfshirës që ofron përvoja kulturore dhe aktivitete lokale si në destinacion ashtu edhe në hotel.

INNSiDE Barcelona Apolo

Vendi më i mirë për t 'u takuar në Barcelonë Imagjinoni të qëndroni në pikat e nxehta kulturore të qytetit, të përjetoni artin gjatë ditës dhe të flini në heshtje absolute gjatë natës. Kjo është ajo që ju pret në hotelin tonë. Një vend fantastik, shumë afër Las Ramblas, portit dhe Fira-s.
1 / 3

Promozioni da non perdere

Meliá Escapes, udhëtimi juaj fillon këtu

Duke filluar nga sot, ju mund të rezervoni fluturimin tuaj + hotelin dhe gjithçka që ju nevojitet për udhëtimin tonë të parë së bashku. Merrni hotelin, fluturimin, përvojat dhe transferimet në një vend. Përveç kësaj, ju mund të përdorni pikat tuaja MeliáRewards ose të shtoni më shumë. Zbuloni përvojën tuaj të plotë me Meliá Escapes.

Regjistrohuni për MeliáRewards dhe merrni 2,000 pikë

Të përkasësh do të thotë të hysh në një botë avantazhesh. Fitoni dhe përdorni pikë, ose gëzoni tarifa dhe përfitime ekskluzive në hotelet tona dhe në më shumë se 100 kompani partnere.

Eventi top

Scoprite i nostri brand

Concepiti per soddisfare sempre ogni cliente

  • luxury
  • premium
  • essential