Melia Hotels - Find your hotel and book online | Official website.

MeliáRewards 30 de ani

a desk in a room with a painting on the wall

Earn and use points during your stay

Your points can be used to make hotel bookings, and you can also use them in our restaurants and spas. Would you like a massage?

a woman holding a child in her arms

In your daily life

Whenever you want, you can earn, use or transfer points with more than () partner companies and shop with your favourite brands.

a man and woman sitting on steps looking at a phone

A universe of benefits

Offers, discounts and exclusive details in our hotels, such as priority check-in, late check-out and other services.

Noi deschideri

a pool with lounge chairs and palm trees

Meliá Casa Maya – Cancun – All Inclusive

Descoperiți un hotel de vis în Cancun. Datorită locației sale deosebite pe coasta Caraibelor, acest complex all-inclusive oferă acces direct la una dintre cele mai spectaculoase plaje din regiune. Nisipul auriu și valurile blânde ale mării invită la relaxare și savurarea fiecărei clipe.
a pool with a gazebo and a playground

Velipoja Grand Europa Resort Affiliated by Melia

Această stațiune uimitoare este situată pe plaja Velipoja. Acest hotel de pe coasta nordică a Albaniei de pe coasta Adriaticii, lângă apele turcoaz, este perfect pentru o vacanță unică, cu servicii personalizate, mai multe piscine și un parc de distracții.
a beach with a building and a body of water

Bellevue Sardinia Resort Affiliated by Meliá

Apele cristaline ale Mediteranei vă întâmpină în această stațiune din nordul insulei, la 1 km de fermecătorul oraș Valledoria. Într-un contrast perfect între mare și vegetație luxuriantă, acest hotel din Sardinia este o locație unică pentru o vacanță idilică pe insula italiană.
a glass pool with a bridge over water

INNSiDE Tenerife Santa Cruz

Puține insule au atât de multe de oferit precum Tenerife. Piscinele naturale, orașele fermecătoare, plajele idilice și copacii seculari sunt doar câteva dintre atracțiile care fac din acest loc un loc atât de interesant de vizitat.
a deck with chairs and a pool

Hotel Scirocco St. Julian's, Affiliated by Meliá

Descoperiți centrul orașului St. Julian's și o gamă largă de opțiuni de petrecere a timpului liber și de restaurante de la o bază în acest hotel modern. Proiectat elegant și cu opțiuni excelente de transport pentru a vizita atracțiile de top din Malta.
a pool surrounded by trees and buildings

Ratxó Retreat Hotel Meliá Collection

Un refugiu de liniște și calm, amplasat în munții din Sierra de Tramontana. Un loc unic în care munții îmbrățișează vizitatorii, invitându-i să exploreze secretele acestei minuni naturale. Dispunând de o piscină uimitoare în aer liber, spa și o propunere gastronomică delicioasă.
a building with flags on the front

Meliá Granada

Acest hotel, care a fost renovat recent, se află chiar în inima orașului Granada, în apropiere de catedrală și de Alcaicería. Un refugiu de exclusivitate și confort vă așteaptă în orașul al-Andalus, invitându-vă să explorați situri incluse în Patrimoniul Mondial, cum ar fi Alhambra și împrejurimile.
a bed with a wood headboard and a lamp

INNSiDE Braga Centro

Want to find the perfect balance between relaxation and action? Choose our state-of-the-art hotel located in the vibrant heart of Braga. The genuine combination of modernity and comfort you've been looking for. Enjoy our spaces created to offer you exceptional moments of both leisure and fun.
1 / 8

Promoții captivante

a dock with huts on it

Meliá Escapes, călătoria ta începe aici

Începând de astăzi, veți putea rezerva zborul + hotelul și tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe prima călătorie alături de noi. Rezervați-vă hotelul, zborul, experiențele și transferurile într-un singur loc. În plus, puteți folosi punctele MeliáRewards sau puteți adăuga puncte în plus. Descoperiți experiența completă cu Meliá Escapes.

Deveniți membru al MeliáRewards și obțineți 2.000 de puncte

Să fiți membru înseamnă să intrați într-o lume a avantajelor. Câștigați și folosiți puncte sau bucurați-vă de tarife și beneficii exclusive la hotelurile noastre și la peste 100 de companii partenere.

a wedding ceremony set up

Faceți din ziua nunții dvs. o zi unică, de neuitat, cu Meliá

De la magia Caraibelor, până la sute de alte destinații încântătoare, vă oferim nenumărate locații frumoase care sunt perfecte pentru o petrecere de neuitat alături de oaspeții dvs.

a group of people looking at a phone

Escapade

Descoperiți escapadele unice Meliá și bucurați-vă de o experiență de neuitat, cu bilete de avion și cazare incluse. Puteți câștiga puncte MeliáRewards pentru suma totală a rezervării dumneavoastră.

Nu ratați aceste planuri

a man sitting on the floor with many paintings

06 iun. - 31 iul.18:00

ChefBurger by Mano González

  • Dubai, United Arab Emirates

A Project by the Culture Connection

Descoperiți mărcile noastre

Conceput pentru a satisface fiecare client, de fiecare dată

  • luxury
  • premium
  • essential

Europe

Africa and Middle East

North & South America