Melia Hotels - Zoek uw hotel en reserveer online| Officiële website

Nuevas aperturas

Meliá Durres Albania

Welkom in het paradijs aan de Albanese kust. Elk detail van het hotel is zo ontworpen dat je nooit meer naar huis wilt. De perfecte sfeer om je vakantie aan de Albanese kust helemaal perfect te maken. Ontdek de meest uitzonderlijke faciliteiten en de meest exclusieve diensten.

Paradisus Salinas Lanzarote

Een hotel dat alle schoonheid van Lanzarote omarmt. Dit hotel voor volwassenen op de Canarische Eilanden is een 'Destination Inclusive® Luxury Resort', een innovatief all-inclusive concept dat culturele ervaringen en lokale activiteiten biedt, zowel op de bestemming als in het hotel.

Sol Tropikal Durres

Het ligt in het zuidelijke deel van Dürres en werd het eerste privéresort na de ondertekening van het akkoord van Helsinki. Met ongeveer 1000 m2 privéstrand is Sol Tropikal Durres de beste plek in de Adriatische Zee om met het gezin te genieten.

Paradisus Gran Canaria

Een perfecte combinatie van luxe en natuur met de bestemming inbegrepen. Een prachtig nieuw resort in een weelderige natuurlijke omgeving langs het strand van San Agustín. De elegante service en de voortreffelijke architectuur en inrichting zijn de perfecte metgezellen voor een unieke luxe ervaring.

INNSiDE Bangkok Sukhumvit

Dit hotel in de wijk On Nut in Bangkok is je uitvalsbasis voor het ontdekken van talloze restaurants, cafés en eindeloze activiteiten.

INNSiDE Barcelona Apolo

De beste ontmoetingsplaats in Barcelona. Stel je voor dat je in de culturele hotspot van de stad verblijft, overdag kunst ervaart en 's nachts in absolute stilte slaapt. That's what awaits you at our hotel. Een fantastische locatie, zeer dicht bij Las Ramblas, de haven en de Fira. Mis het niet!
1 / 6

No te pierdas estas promociones

Meliá Escapes, jouw reis begint hier

Vanaf vandaag kun je je vlucht + hotel en alles wat je nodig hebt voor onze eerste reis samen boeken. Krijg hotel, vlucht, ervaringen en transfers op één plek. Daarnaast kunt u uw MeliáRewards-punten gebruiken of meer toevoegen. Ontdek je complete ervaring met Meliá Escapes.

Meld u aan voor MeliáRewards en ontvang 2.000 punten

Erbij horen betekent een wereld van voordelen binnengaan. Verdien en gebruik punten, of geniet van exclusieve tarieven en voordelen in onze hotels en bij meer dan 100 partnerbedrijven.

Eventos top

Descubre nuestras marcas

Diseñadas para satisfacer a cada cliente en todo momento

  • luxury
  • premium
  • essential