Ngjarjet

 • 1 E-DHOMA
 • 300 +
 • 1525 ft²
Shihni galerinë

Vendosja e duhur për suksesin tuaj

Hapësirat tona janë të shkëlqyera për eventet tuaja të biznesit. Nga takimet kryesore te konferencat me ndikim, sallat tona të konferencave dhe takimeve janë mjedisi i duhur për sukses. Bëjini ngjarjet tuaja të biznesit të suksesshme me ne!

Pajisje audiovizive
Parking makinash
Hyrja me kapacitet të madh
Check-in ekspres për grupet
Qendër fitnesi
Wi-Fi me shpejtësi të lartë

Ekspertët e ngjarjeve

Mediat më të mira në majë të gishtave

a white background with black and white clouds

Hapësirat tona

ft²
a white background with black and white clouds

Conference Room

300 Numri maksimal i njerëzve1525 ft²44.29 x 34.45

Më shumë informacion

Paraqitjet

 • Koktej 300
 • Banketn/a
 • Teatri200
 • Klasë110
 • Formë U-je80
 • Salla e mbledhjeve25
 • Kabaren/a

Zbuloni markat tona

 • luxury
 • premium
 • essential