Destinacionet

Hotelet në Sardenja

I famshëm për plazhet e tij mahnitëse, ky ishull italian në Mesdhe fsheh thesare autentike kulturore dhe natyrore. Uji i tij i pastër kristal tërheq turizmin, por fshatrat e tij plot ngjyra dhe vendet enigmatike e pasurojnë më tej përvojën.

Dolce Vita më autentike

Gjatë pushimeve tuaja në Sardenjë mund të shijoni plazhet dhe limanet e saj qiellore, të shijoni një turizëm më aktiv qoftë në det apo në mal, apo të njiheni me anën kulturore duke vizituar mbetjet e saj arkitekturore fenikase, madje edhe të tjera më të lashta si p.sh. Nuraghe. Dashuria e ishullit për rrënjët dhe traditat e tij reflektohet në festimet e tij dhe në natyrën miqësore të vendasve. Plazhet veriore magjepsin ata që kërkojnë paqe dhe qetësi, afër Alghero-s dhe qytetit të tij të vjetër spektakolar. Juglindja tërheq më aventurierët, një hap larg Cagliari, kryeqyteti madhështor. Kuzhina e tij nuk duhet humbur: është e shijshme për të gjitha shijet. Recetat e Sardenjës bazohen në kuzhinën mesdhetare dhe italiane, por me identitetin e tyre. Zbuloni këtë ishull të mahnitshëm, dorëzohuni në mrekullitë e tij të panumërta.

Hotelet tona në Sardenja

a pool in a resort
a large pool with a body of water
a room with tables and chairs and a view of the ocean
a football field and a building with a body of water in the background
  • Hyrje direkte në plazh
  • Palestër
  • Biçikleta
0
Të gjitha markat
Duke treguar
a beach with clear water and trees
a blue water with rocks and trees
a bridge over a body of water with buildings on the side
a bridge over water with buildings and boats
a beach with people swimming in the water
Monedha
Euro është monedha e përdorur në ishull. Paratë në dorë janë të këshillueshme për pagesat në dyqane të vogla
Gjuhe
Gjuha zyrtare është italishtja. Gjuhë të tjera si anglishtja ose frëngjishtja fliten në objektet turistike.
Internet
Wi-Fi falas dhe i hapur është i lehtë për t'u gjetur në Sardenjë, veçanërisht në zonat më turistike.
Moti
Ajo përmban një klimë ishullore mesdhetare, të ngrohtë dhe të thatë, dhe me verë të gjatë dhe me diell. Temperaturat janë më të buta në bregdet.

Zbuloni markat tona

  • luxury
  • premium
  • essential