Zbuloni restorantet dhe baret tona të

Restorant

  • Kuzhinë fusion
  • Pamje rruge

Shijoni kuzhinën më të mirë fusion të Tiranës. Një kombinim i pjatave tradicionale të freskëta me ndikime ndërkombëtare. Zgjidhni mes vakteve ndërkombëtare në menunë tonë të shijimit ose gatimeve tradicionale shqiptare.

Lobby Bar & Kafeteria

  • Aperitive
  • Pamje rruge

Vendi ideal në Hotel Elisa Tirana, i lidhur nga Meliá për një gamë të gjerë pijesh, koktejesh dhe ushqimesh të shijshme. Do të shkëputeni menjëherë në këtë qytet të mrekullueshëm.

Zbuloni markat tona

  • luxury
  • premium
  • essential