Melia Hotels - Find your hotel and book online | Official website.

Toate avantajele MeliáRewards aici și acum

a desk in a room with a painting on the wall

Earn and use points during your stay

Your points can be used to make hotel bookings, and you can also use them in our restaurants and spas. Would you like a massage?

a woman holding a child in her arms

In your daily life

Whenever you want, you can earn, use or transfer points with more than () partner companies and shop with your favourite brands.

a man and woman sitting on steps looking at a phone

A universe of benefits

Offers, discounts and exclusive details in our hotels, such as priority check-in, late check-out and other services.

Noi deschideri

a statue in a city

Palazzo Cordusio Gran Melia

Deschis în 2023 în Piazza Cordusio, acest hotel va deveni un punct de referință pentru călătoriile de lux în Milano. După o renovare a Palazzo Venezia, clădirea proiectată de Luca Beltrami în care este găzduit, acesta va surprinde călătorii cu cea mai bună bucătărie, 84 de camere și apartamente.
a pool with chairs and trees in the background

Torre Melina Gran Meliá

Un hotel urban cu o atmosferă relaxantă de stațiune. Este situat în partea de sus a Barcelonei. Cu o locație centrală în mijlocul orașului, Torre Melina oferă un refugiu urban unic înconjurat de grădini private luxuriante și piscine relaxante.
a pool surrounded by trees and buildings

Ratxó Retreat Hotel Meliá Collection

Un refugiu de liniște și calm, amplasat în munții din Sierra de Tramontana. Un loc unic în care munții îmbrățișează vizitatorii, invitându-i să exploreze secretele acestei minuni naturale. Dispunând de o piscină uimitoare în aer liber, spa și o propunere gastronomică delicioasă.
a room with a bed and a couch

Summum Boutique Hotel Meliá Collection

Istoria acestui palat medieval, situat în inima orașului vechi din Palma, vă va captiva. Construit în 1570, Palau de Can Berga-Ladària este o moștenire a trecutului și una dintre cele mai unice clădiri din oraș.
a pool with lounge chairs and a building in the background

Meliá Lloret de Mar

Înconjurat de grădini magnifice, acest hotel din Lloret de Mar a fost renovat pentru a transmite cea mai pură esență a Costa Brava, oferind cea mai bună experiență pentru fiecare oaspete. Un refugiu unic și special pe malul Mediteranei, cu camere de designer, un spa relaxant, două piscine în aer.
a building with flags on the front

Meliá Granada

Acest hotel, care a fost renovat recent, se află chiar în inima orașului Granada, în apropiere de catedrală și de Alcaicería. Un refugiu de exclusivitate și confort vă așteaptă în orașul al-Andalus, invitându-vă să explorați situri incluse în Patrimoniul Mondial, cum ar fi Alhambra și împrejurimile.
1 / 6

Promoții captivante

a dock with huts on it

Meliá Escapes, călătoria ta începe aici

Începând de astăzi, veți putea rezerva zborul + hotelul și tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe prima călătorie alături de noi. Rezervați-vă hotelul, zborul, experiențele și transferurile într-un singur loc. În plus, puteți folosi punctele MeliáRewards sau puteți adăuga puncte în plus. Descoperiți experiența completă cu Meliá Escapes.

Deveniți membru al MeliáRewards și obțineți 2.000 de puncte

Să fiți membru înseamnă să intrați într-o lume a avantajelor. Câștigați și folosiți puncte sau bucurați-vă de tarife și beneficii exclusive la hotelurile noastre și la peste 100 de companii partenere.

a wedding ceremony set up

Faceți din ziua nunții dvs. o zi unică, de neuitat, cu Meliá

De la magia Caraibelor, până la sute de alte destinații încântătoare, vă oferim nenumărate locații frumoase care sunt perfecte pentru o petrecere de neuitat alături de oaspeții dvs.

a man and woman taking a selfie

Escapade

Descoperiți escapadele unice Meliá și bucurați-vă de o experiență de neuitat, cu bilete de avion și cazare incluse. Puteți câștiga puncte MeliáRewards pentru suma totală a rezervării dumneavoastră.

Descoperiți mărcile noastre

Conceput pentru a satisface fiecare client, de fiecare dată

  • luxury
  • premium
  • essential

Europa

America de Nord și de Sud

Africa și Orientul Mijlociu