Melia Hotels - Zoek uw hotel en reserveer online| Officiële website

30e jubileum van MeliáRewards

a desk in a room with a painting on the wall

Earn and use points during your stay

Your points can be used to make hotel bookings, and you can also use them in our restaurants and spas. Would you like a massage?

a woman holding a child in her arms

In your daily life

Whenever you want, you can earn, use or transfer points with more than () partner companies and shop with your favourite brands.

a man and woman sitting on steps looking at a phone

A universe of benefits

Offers, discounts and exclusive details in our hotels, such as priority check-in, late check-out and other services.

Nieuwe openingen

a pool with lounge chairs and palm trees

Meliá Casa Maya – Cancun – All Inclusive

Ontdek een juweel van een hotel in Cancún. Dankzij de toplocatie aan de Caribische kust biedt dit all-inclusive resort directe toegang tot een van de mooiste stranden in de omgeving. Het gouden zand en de zachte zeegolven nodigen uit om te ontspannen en van elk moment te genieten.
a bed with a picture on the wall

Casa de las Artes Meliá Collection

Vanuit de Barrio de las Letras, het literaire hart van de Spaanse Gouden Eeuw, eert dit hotel in Madrid de culturele en creatieve rijkdom van die tijd in een modern eerbetoon aan kunst in al haar vormen.
a glass pool with a bridge over water

INNSiDE Tenerife Santa Cruz

Weinig eilanden hebben zoveel te bieden als Tenerife. Natuurlijke zwembaden, charmante stadjes, idyllische stranden en eeuwenoude bomen zijn slechts enkele van de attracties die deze plek zo spannend maken om te bezoeken.
a pool surrounded by trees and buildings

Ratxó Retreat Hotel Meliá Collection

Een oase van rust en kalmte in de bergen van de Sierra de Tramontana. Een unieke plek waar de bergen de bezoekers omarmen en hen uitnodigen om de geheimen van dit natuurwonder te ontdekken. Met een geweldig buitenzwembad, een spa en een heerlijk gastronomisch voorstel.
a pool with chairs and trees in the background

Torre Melina Gran Meliá

Een stadshotel met een resortgevoel. Gelegen in het bovenste gedeelte van Barcelona. Omgeven door weelderige privétuinen met ontspannende zwembaden wordt Torre Melina een oase in het hart van de stad.
a building with flags on the front

Meliá Granada

In het hart van Granada, dicht bij de kathedraal en de Alcaicería, ligt dit hotel in een nieuw jasje. Een oase van exclusiviteit en comfort wacht op je in de Andalusische stad, die je uitnodigt om Werelderfgoedlocaties te verkennen, zoals het Alhambra en de omgeving of de Generalife.
a group of houses next to a river

The Grand Luang Prabang Affiliated by Meliá

This resort, once owned by nationalist hero Prince Phetsarath, stands immersed in an estate of almost six hectares. Consisting of eight buildings, including a palace built in 1920, this idyllic hotel is perched on a cliff that offers one of the most spectacular panoramic views in Luang Prabang.
a bed with a wood headboard and a lamp

INNSiDE Braga Centro

Wilt u de perfecte balans tussen ontspanning en actie? Kies voor ons ultramoderne hotel in het bruisende hart van Braga. De ideale combinatie van moderniteit en comfort. Geniet van onze ruimtes, gecreëerd voor uitzonderlijke momenten van vrije tijd en plezier.
1 / 8

Inspirerende promoties

a dock with huts on it

Meliá Escapes, jouw reis begint hier

Vanaf vandaag kun je je vlucht + hotel en alles wat je nodig hebt voor onze eerste reis samen boeken. Krijg hotel, vlucht, ervaringen en transfers op één plek. Daarnaast kunt u uw MeliáRewards-punten gebruiken of meer toevoegen. Ontdek je complete ervaring met Meliá Escapes.

Meld u aan voor MeliáRewards en ontvang 2.000 punten

Erbij horen betekent een wereld van voordelen binnengaan. Verdien en gebruik punten, of geniet van exclusieve tarieven en voordelen in onze hotels en bij meer dan 100 partnerbedrijven.

a wedding ceremony set up

Maak uw trouwdag uniek en onvergetelijk met Meliá

Van de magie van de Caraïben tot honderden andere betoverende bestemmingen, wij bieden een eindeloze hoeveelheid prachtige locaties die gewoonweg perfect zijn voor een feest dat u en uw gasten nooit zullen vergeten.

a group of people looking at a phone

Uitstapjes

Ontdek de unieke Meliá Escapes-uitstapjes en geniet van een onvergetelijke ervaring met tickets + vluchten + hotel inbegrepen. Verdien MeliáRewards-punten voor het totale bedrag van je reservering.

Mis deze plannen niet

a man sitting on the floor with many paintings

06 jun - 31 jul18:00

ChefBurger by Mano González

  • Dubai, United Arab Emirates

A Project by the Culture Connection

Ontdek onze merken

Ontworpen om elke klant elke keer weer tevreden te stellen

  • luxury
  • premium
  • essential

Europe

Africa and Middle East

North & South America