Melia Hotels - Zoek uw hotel en reserveer online| Officiële website

All the MeliáRewards advantages here and now

a desk in a room with a painting on the wall

Earn and use points during your stay

Your points can be used to make hotel bookings, and you can also use them in our restaurants and spas. Would you like a massage?

a woman holding a child in her arms

In your daily life

Whenever you want, you can earn, use or transfer points with more than () partner companies and shop with your favourite brands.

a man and woman sitting on steps looking at a phone

A universe of benefits

Offers, discounts and exclusive details in our hotels, such as priority check-in, late check-out and other services.

New openings

a pool with chairs and trees in the background

Torre Melina Gran Meliá

Een stadshotel met een resortgevoel. Gelegen in het bovenste gedeelte van Barcelona. Omgeven door weelderige privétuinen met ontspannende zwembaden wordt Torre Melina een oase in het hart van de stad.
a bed in a room

INNSiDE Tenerife Santa Cruz

Weinig eilanden hebben zoveel te bieden als Tenerife. Natuurlijke zwembaden, charmante stadjes, idyllische stranden en eeuwenoude bomen zijn slechts enkele van de attracties die deze plek zo opwindend maken om te bezoeken. De combinatie van een heerlijke keuken, geweldig weer en een fantastische.
a pool with chairs and umbrellas

Paradisus Gran Canaria

Een perfecte combinatie van luxe en natuur met de bestemming inbegrepen. Een prachtig nieuw resort in een weelderige natuurlijke omgeving langs het strand van San Agustín. De elegante service en de voortreffelijke architectuur en inrichting zijn de perfecte metgezellen voor een unieke luxe ervaring.
a pool with palm trees and umbrellas

Paradisus Salinas Lanzarote

Een hotel dat alle schoonheid van Lanzarote omarmt. Dit hotel voor volwassenen op de Canarische Eilanden is een 'Destination Inclusive® Luxury Resort', een innovatief all-inclusive concept dat culturele ervaringen en lokale activiteiten biedt, zowel op de bestemming als in het hotel.
a room with a bed and a television

Ngorongoro Lodge Meliá Collection

Ngorongoro Lodge is voorbestemd om een van de beste hotels in de Ngorongorokrater te worden. Het ligt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft 56 kamers, 2 restaurants, een bar, een overloopzwembad en The Crater restaurant.
a room with a view of a city

INNSiDE Bangkok Sukhumvit

Bezoek Bangkok en geniet van een fantastische ervaring. Een exotische bestemming, perfect om de cultuur, de geweldige keuken of de levendige lokale gemeenschappen te ontdekken. Dit hotel in de wijk On Nut in Bangkok, een van de opkomende wijken in de stad, zal je uitvalsbasis zijn voor het ontdekken
an island with a building on it

Gran Meliá Nha Trang

Genesteld langs de prachtige kustlijn van Vietnam, onderscheidt Gran Meliá Nha Trang zich als een nieuw luxe oriëntatiepunt. Naadloos combineren we de Spaanse geest van "een goed geleefd leven" met de fijnste Vietnamese gastvrijheid. We beloven uitzonderlijke ervaringen: van culturele rondleidingen
1 / 7

You can´t miss these promotions

a dock with huts on it

Meliá Escapes, jouw reis begint hier

Vanaf vandaag kun je je vlucht + hotel en alles wat je nodig hebt voor onze eerste reis samen boeken. Krijg hotel, vlucht, ervaringen en transfers op één plek. Daarnaast kunt u uw MeliáRewards-punten gebruiken of meer toevoegen. Ontdek je complete ervaring met Meliá Escapes.

Meld u aan voor MeliáRewards en ontvang 2.000 punten

Erbij horen betekent een wereld van voordelen binnengaan. Verdien en gebruik punten, of geniet van exclusieve tarieven en voordelen in onze hotels en bij meer dan 100 partnerbedrijven.

a wedding ceremony set up

Maak uw trouwdag uniek en onvergetelijk met Meliá

Van de magie van de Caraïben tot honderden andere betoverende bestemmingen, wij bieden een eindeloze hoeveelheid prachtige locaties die gewoonweg perfect zijn voor een feest dat u en uw gasten nooit zullen vergeten.

a man and woman taking a selfie

Uitstapjes

Ontdek de unieke Meliá Escapes-uitstapjes en geniet van een onvergetelijke ervaring met tickets + vluchten + hotel inbegrepen. Verdien MeliáRewards-punten voor het totale bedrag van je reservering.

Discover our brands

Designed to satisfy every customer, every time

  • luxury
  • premium
  • essential

Europa

Noord- en Zuid-Amerika

Afrika en het Midden-Oosten